ווטסאפ

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

תבניות אפייה מקצועיות – הדרך למאפים מושלמים בבית

ברגע שמתנסים בקסם של אפייה עם תבניות מקצועיות, אי אפשר לחזור אחורה. אז מה בעצם הופך תבנית רגילה ל"מקצועית"? העניין הוא בתוצאה. ואיך משיגים אותה? או, טוב ששאלתם

פעם, ציוד כמו תבניות אפייה מקצועיות היה שמור רק לקונדיטורים הכי תותחים, אלה עם המטבחים התעשייתיים והכסף הגדול, אבל היום, בזכות חברות כמו פייסטרי פרו (Pastry Pro), כל חובב אפייה יכול פשוט להרגיש כמו שף-קונדיטור בבית.

למעשה זה הדבר הכי חם עכשיו: להביא את הליגה של הגדולים ישר אל השיש שלכם, בלי לפתוח תכנית חיסכון בבנק. צריך רק גישה לתבניות הנכונות, טיפה סבלנות, ואולי איזה מקום פנוי במקפיא כדי להתחיל לעבוד.

 

מה זה אומר "מקצועי" ואיך זה עוזר לכם?

כשאתם משתמשים בתבניות סיליקון איכותיות או בתבניות מיוחדות בגדלים מדויקים (נגיד,40X30 ס"מ למי שיש תנור רחב או 30X17.50 ס"מ לתנורים סטנדרטיים), המאפה שלכם יוצא אחיד, מדויק, ובמילה אחת - וואו. זה נראה ממש כמו תמונה שיצאה מהאינסטגרם.

הכי חשוב: נגמרו הימים של "לשחרר בכוח" את העוגה ולהתפלל שהיא לא תתפרק. פשוט אין יותר עוגה שנשברת ביציאה מהתבנית!

החבר'ה של פייסטרי פרו, למשל, מבינים את הראש של האופה הביתי, ולכן הם שמים דגש לא רק על איכות החומרים (שלא נדבר על משטחי אפייה שמתייבשים שנייה אחרי ששוטפים אותם), אלא גם על עיצוב ונוחות שימוש.

בשביל להבין את הרמה, תחשבו על תבנית הסיליקון מגנום קאפרי לגלידה או על תבנית לקישוט אישי בצורת פטל שחור - אלו דברים שמשדרגים כל קינוח מ"נחמד" ל"אויש כמה טעים ומושקע!". גם תבניות עם צורות מגניבות הופכות כל אפייה ליצירת אומנות שתגרום לאורחים לשאול: "איפה קנית את הדבר הזה?!"

זה מתאים לכל אחד, מהטירון עד המקצוען

השורה התחתונה היא שכל מי שאוהב לאפות יכול למצוא כאן את המקום שלו. באמת לא צריך להיות קונדיטור מדופלם או לדעת לדבר בצרפתית.

אם אתם רק בתחילת הדרך, יש לכם אפשרות להתחיל עם מארז קונדיטוריה למתחילים (יש אפילו המלצות שף שוות) שכולל את הציוד הבסיסי והכי שימושי. ואם אתם כבר בעניינים ומכוונים גבוה, אפשר כבר לחשוב על סטים גדולים יותר של 40X60 ס"מ, כמו שרואים במטבחים מקצועיים. תמיד יש לאן להתקדם עם מארזים ל"מתחילים +" או ל"מתקדמים".

 

הטרנד שכבש את הרשת: עוגות אישיות וטיפ זהב

אם יש משהו שעובד היום כמו קסם, אלו עוגות אישיות (מוס, קינוחים קטנים). יש בזה משהו כל כך חגיגי, אישי ונוח לאירוח. פייסטרי פרו לגמרי מובילים את הקטע הזה עם תבניות סיליקון מיוחדות, למשל: התבנית הקלאסית לעוגת סנט-הונורה, התבנית לימי הולדת למי שרוצה לחגוג עם סטייל, או תבנית "ערמת לבבות" לכל רגע רומנטי או לולנטיינ'ס.

הטיפ הכי חשוב כאן הוא להתחיל בקטן ולבחור תבנית אחת שתואמת את מה שאתם הכי אוהבים להכין. נניח, אם אתם מכורים לשוקולד, לכו על תבנית לטבלת שוקולד בסגנון "דובאי". עם הזמן, תלמדו איזה תבניות אפייה מקצועיות סוגרות לכם את הפינה באתר של פייסטרי פרו ופשוט תזמין אותן עד הבית. משם, העסק כבר יתגלגל לבד ותתמכרו לציוד אפייה ברמה הכי גבוהה.

שורה תחתונה? אפייה מקצועית בבית זה לא חלום רחוק, זה עניין של לבחור את הכלים הנכונים שיעשו לכם את החיים קלים וכיפיים. זה הופך את המשימה להרבה יותר מהנה, וזה שווה כל שקל. רק תכינו את הקמח והחמאה.