ווטסאפ

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

רינגים ואביזרי אפייה מקצועיים באתר פייסטרי פרו

תמיד חלמתם לאפות כמו שפים וכל מה שהפריד ביניכם לבין יצירת מופת קולינרית זה רינג אחד פשוט? ככה תשיגו אותו באתר פייסטרי פרו (ועל הדרך תצטיידו בעוד כמה אביזרי חובה לאופה המקצוען)

בעולם האפייה המקצועית, אחד הכלים הכי חשובים שעדיין לא מקבלים את הקרדיט הראוי הוא הרינג. בגדול, מדובר במסגרת מתכתית פתוחה, לרוב עשויה נירוסטה, שמאפשרת לעצב עוגות, טארטים, קינוחים קרים או תבשילים בצורות מדויקות ואסתטיות במיוחד. בקטן, עוד רגע לא תבינו איך הסתדרתם בלעדיו.

רינגים משמשים ליצירת גבולות ברורים למנות, מה שמעניק תוצאה מהודקת, יציבה ונקייה מבחינה ויזואלית. או בקיצור, בדיוק מה שצריך כשהמטרה היא להגיש קינוח כמו במסעדת שף או להוציא עוגת שכבות שלא מתפרקת באמצע.

 

נקודת הקסם שבין אפייה לאסתטיקה

רינגים מגיעים כיום בשלל צורות, גדלים ועומקים. לצד הרינגים עצמם קיימים גם אביזרי אפייה מקצועיים נוספים כמו תבניות פלסטיק להכנת מנות קטנות בצורות גיאומטריות שונות, תבניות סגורות למאפים כמו קרואסון ודניש, וכמובן כלים משלימים שתומכים בדיוק ותחכום.

רינגים מקצועיים לרוב יהיו מחוררים, מה שמאפשר פיזור חום אחיד ושחרור אדים בזמן האפייה. זה קריטי לא רק לאפייה מדויקת אלא גם למרקם הסופי של המאפה. רינג רגיל, לעומת זאת, לרוב יהיה חלק, פחות מדויק בגימור, ופחות מתאים למנות שדורשות טקסטורה מושלמת או יציבות גבוהה במיוחד.

רינג לאפייה זה פייסטרי פרו

באתר פייסטרי פרו ניתן למצוא רינגים ואביזרי אפייה מקצועיים שפותחו במיוחד לעולם הקולינריה, כזה שלא מתפשר על פרטים. לדוגמה, אפשר למצוא סדרת רינגים מחוררים בצורת ריבוע, מלבן או עיגול במגוון גדלים וגבהים, עם פינות עגולות או ישרות, בהתאם לצורך הספציפי של כל מנה.

יש גם רינגים בצורות לא שגרתיות כמו לב, אובלי, משולש ואפילו פרפר ותלתן: כל אלה מחוררים כמובן, לנידוף מושלם של חום ואוויר. הרינגים האלו לא רק עומדים בתקני איכות מחמירים, אלא גם תוכננו במיוחד לעבודה מדויקת בתנאים של מטבח מקצועי.

 

אביזרי אפייה נלווים בכל הסוגים

מה שמעניין במיוחד הוא ההבדל שמורגשים גם באביזרי האפייה הנלווים אל רינגים לאפייה. למשל, באתר פייסטרי פרו אפשר למצוא תבניות פלסטיק להכנת מנות קטנות. כל תבנית מגיעה בצורה שונה - משושה, לב, משולש, עיגול, אובל, עלה, ריבוע, גלידה ועוד - והן תוכננו כדי לייצר אחידות מרשימה בין מנה למנה.

מדובר בפתרון מושלם למי שמחפש סטייל, קונסיסטנטיות ומקצועיות על הצלחת. מעבר לזה, גם תבניות סגורות מקרמיקה או נירוסטה למאפים כמו קרואסונים בצורת קובייה, גליל או פירמידה הופכות את החיים של הקונדיטור החובב להרבה יותר קלים.

 

איך בוחרים רינג לאפייה?

כדי לדעת לבחור נכון מתוך ההיצע המדהים של רינגים ואביזרי אפייה מקצועיים באתר פייסטרי פרו, כדאי להתחיל מהמנה שרוצים להכין. אם מדובר בטארטים, עוגות שכבות או קינוחים אפויים, עדיף ללכת על רינגים מחוררים, שמגיעים בגובה של 20 או 35 מ"מ ויוצרים תוצאה אפויה מושלמת עד הקצה.

למנות מקוררות או מוסים, אפשר לבחור גם רינגים רגילים, אך עדיין רצוי לבחור בצורת גימור שמתאימה למנה. לצורות מיוחדות או קינוחים אישיים, אפשר להוסיף לתיק הקניות גם רינגים מיני מחוררים בצורות לא שגרתיות, או תבניות פלסטיק למנות קטנות, כדי לקבל תוצאה שהיא לא פחות ממרהיבה. בסופו של דבר, מה שמבדיל בין מאפה ביתי חביב לבין יצירה קולינרית אמיתית אלו הכלים. באתר פייסטרי פרו נמצא כל מה שצריך כדי לעבור שלב אחד קדימה בעולם הקונדיטוריה.